UV-Fashions uses cookies to give you the best shopping experience. Because you use our services, we will assume that you agree to the use of cookies. - Learn more - Hide this message
Close
Close

Jacket

We can't find products matching the selection.

Winterjassen

Winterjassen voor kinderen

Als de dagen korter worden en de temperatuur daalt dan weet je dat het tijd wordt om je te oriënteren op een winterjas. Misschien voor jezelf, maar zeker voor de kleine heren en dames. En daarvoor ben je bij Protectstore aan het juiste adres. Met het uitkiezen van een winterjas ga je letterlijk niet over één nacht ijs. Een winterjas moet goed staan bij meisjes en jongens, maar daarnaast moet de jas ook lekker zitten én goed beschermen tegen kou, hagel, regen, wind en natuurlijk sneeuw. Bij Protectstore vind je winterjassen voor baby's, meisjes en jongens in verschillende kleuren.

Winterjassen voor wind en regen

Welke winterjas je koopt voor een baby, jongen of meisje heeft natuurlijk te maken met persoonlijke smaak. Maar wat vooral van belang is, in welke omstandigheden de jas gedragen zal worden. Protectstore heeft jassen die je koude en minder koude winters helpt te doorstaan. In het assortiment tref je wind- en waterafstotende softshell jassen aan die zich perfect lenen voor natte en windige omstandigheden. Deze jassen voor kinderen van Playshoes hebben op de mouw ook een reflecterende band, waardoor jongens en meisjes extra goed zichtbaar zijn in het donker. En dat is geen overbodige luxe tijdens de donkere dagen waarin het nogal eens wil regenen.

Winterjas bestellen

Bij Protectstore kun je ook winterjassen vinden voor de echt koude winterdagen of voor als je de sneeuw gaat opzoeken. Dit zijn gewatteerde jassen, die eveneens van het Duits Playshoes afkomstig zijn. Deze gewatteerde jassen zijn speciaal gemaakt voor de kou. Ze houden warmte heel goed vast waardoor zelf baby's heerlijk warm blijven. Deze jassen zijn ook lichtgewicht waardoor jongens en meisjes deze jas dragen alsof het niets is. Als je op werkdagen een winterjas voor jongens of meisjes bestelt, doordeweeks voor 17.30 een online bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je warme winterjas voor kleine  voor 17:30, wordt je pakket zelfs al de volgende dag bij je thuisbezorgd. Je hoeft dus nooit lang te wachten op bijvoorbeeld een winterjas voor kleine dames of heren.

 

Back to top