Headband

We can't find products matching the selection.

Hoofdband

Oorwarmers
Als de ijskoude dagen weer voor de deur staan, is het een goed idee om oorwarmers voor kinderen aan te schaffen. Winterweer brengt namelijk lage temperaturen en snijdende wind met zich mee, wat erg oncomfortabel kan aanvoelen aan de oren. De oren kunnen erg koud worden en kinderen kunnen last van oorpijn krijgen. Steek hier een stokje voor door de juiste protectie aan je kinderen te geven. Met een goed bedekkende hoofdband kunnen ze lekker lang buiten spelen in wind en kou, zonder hier de ongemakken van te ervaren. Je draagt op deze manier dus bij aan eindeloos speelplezier in de natuur. Als ouder is dit natuurlijk prachtig om te zien. Jouw kind kan onbezorgd op pad met lekker warme oorwarmers.

Hoofdband winter
Een hoofdband in de winter biedt je kinderen precies genoeg benodige warmte. Deze winterse accessoires zijn zacht en goed geïsoleerd, terwijl ze ook ademend en vochtregulerend zijn. De banden passen perfect en zijn rekbaar, maar sluiten ook goed aan. Ideaal dus als je je kinderen net die extra bescherming voor hun oren wilt geven, maar een muts wat te warm is of niet goed past. Trek er dus lekker op uit, ook al waait het of is het fris buiten. Hoe slecht het weer ook is, de buitenpret zal hierdoor niet worden verstoord. Haal dus op tijd een hoofdband voor de winter in huis.

Hoofdband dames
Bij Protectstore kun je een fijne hoofdband vinden voor de allerjongste dames. Ze zijn er in allerlei soorten en kleuren. Daarnaast verkopen we natuurlijk nog veel meer typen winterkleding. Kijk gerust rond op onze site en bekijk het assortiment. Je vindt hier allerlei artikelen om een complete verzameling winterkleding voor een meisje samen te stellen, zodat je hier geen omkijken meer aan hebt wanneer de winter begint. Als je doordeweeks een online bestelling plaatst voor 17:30, wordt je pakket zelfs al de volgende dag bij je thuisbezorgd. Je hoeft dus nooit lang te wachten op bijvoorbeeld een hoofdband voor kleine dames.