UV-Fashions uses cookies to give you the best shopping experience. Because you use our services, we will assume that you agree to the use of cookies. - Learn more - Hide this message
Close
Close

Rainhats

We can't find products matching the selection.

Zuidwester

Regenhoed
Tijdens het najaar is een regenhoed, ook wel zuidwester genoemd een super leuke en praktische accessoire om je kinderen te behoeden voor de regen. Met een zuidwester kan je kind heerlijk in de plassen spelen tijdens een bui, zonder dat het hoofdje helemaal nat wordt. Er zijn allerlei verschillende soorten, maar allemaal voldoen ze aan hoge kwaliteit. Ze blijven bijvoorbeeld goed vastzitten en zijn vanzelfsprekend waterdicht. Tijdens de herfst- en kerstvakantie kunnen kinderen dus de hele dag door buiten zijn, wat voor weer het ook is. Ook onderweg naar school of huis kun je in een bui terechtkomen, dus is het altijd handig om zo’n hoedje op zak te hebben. Geef regen geen kans met een fijne zuidwester.

Regenhoedje
Bestel voor je kinderen een mooi en schattig regenhoedje. Een zuidwester bijvoorbeeld geeft je kind een goede bescherming tegen zowel regen als opspattend water. Bij Protectstore presenteren we een ruim assortiment aan de leukste hoedjes. Ze zijn er in allerlei kleuren en in verschillende maten. Waar jij of je kind dus ook van houdt, er zit vast een geschikte tussen. Dankzij het koordje aan de zuidwester kun je hem goed vastbinden, zodat deze niet valt of wegwaait. Op naar buiten dus! De regenpret kan vandaag beginnen. De regen kan geen kwaad meer wanneer je kinderen zijn voorzien van een regenhoedje.

Regenhoed kind
Een regenhoed voor een kind is heel erg handig, omdat het ten eerste natuurlijk vaak regent in de herfst en ten tweede blijft zo’n waterdichte zuidwester dan stevig zitten. Ook tijdens een windvlaag hoef je er dus niet achteraan te rennen. Naast deze artikelen hebben we bij Protectstore nog veel meer regenkleding voor je klaar staan. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht, want je vindt bij ons ook regenkleding voor je baby. Het hele gezin kan zo dus met voldoende protectie het natte seizoen in. Er is geen excuus meer om de hele dag binnen te blijven! Met een regenhoed voor je kind kunnen jullie op ieder moment van de dag een luchtje scheppen.

Back to top