Buggy rain covers

We can't find products matching the selection.

Buggy regenhoes

Hoes voor kinderwagen
Een regenhoes voor een kinderwagen of buggy is onontbeerlijk in een land waar het weer nogal eens te wensen overlaat. Zeker in dit deel van Europa wil het nogal eens regenen. Gelukkig heeft Protectstore alles in huis om je te beschermen tegen regen en sneeuw. Met een regenhoes op de kinderwagen of buggy blijft je kleintje droog en goed beschermd tegen regen, sneeuw en hagel. Met een goed aansluitende hoes kun je ook gewoon de deur uit als het weer niet optimaal is. Niets lekkerders dan samen even naar buiten voor een wandelingetje of om even een boodschapje te gaan doen.

Materiaal hoes kinderwagen
Een goede regenhoes koop je bij Protectstore en die voldoet aan enkele belangrijke eisen. Het is belangrijk dat er een ventilatiegat in de hoes zit dat groot genoeg is. Zo kan de baby of peuter in kwestie beschikken over ruim voldoende frisse lucht en ook zal de luchtcirculatie in de buggy zo goed mogelijk zijn. Ook zal hierdoor de temperatuur in de buggy niet te hoog oplopen en zal er ook geen condensatie en vochtvorming plaatsvinden. Een ander belangrijk aspect is het materiaal van de hoes. Aan de ene kant mag het niet te kwetsbaar zijn zodat de hoes niet scheurt en daardoor zijn werking verliest. Aan de andere mag de hoes ook weer niet te stug zijn, anders is het telkens een hels karwei om de hoes soepel om de buggy of kinderwagen te krijgen.

Playshoes regenhoes
Bij Protectstore vind je verschillende regenhoezen van het Duitse merk Playshoes. Deze hoezen zijn universeel zodat ze probleemloos op buggy's en kinderwagens van andere of verschillende merken passen. Alle regenhoezen zijn vanzelfsprekend transparant zodat het kleintje op zijn gemak naar de wondere wereld om hem heen kan kijken. Ook belangrijk voor de ouders om de boel in de gaten te kunnen houden. De buggyhoezen van Playshoes zijn er vanzelfsprekend ook verschillende uitvoeringen qua grootte. Of je een duo kinderwagen, een tandem-kinderwagen, een 'gewone' buggy of een draagbaar kinderstoeltje hebt: Protectstore heeft voor al deze soorten een passende regenhoes.